ДО УВАГИ ПЕРЕВІЗНИКІВ!

 Відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 року №1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (далі – Порядок) оголошується конкурс з перевезення пасажирів на міських та приміських автобусних маршрутах загального користування, що проходять у межах території Сватівської міської територіальної громади.

Е-лікарняні стають підставою для призначення допомоги після зміни статусу на «готово до сплати»

     Як і паперові, автоматично сформовані на підставі медвисновку е-лікарняні є підставою для отримання матеріального забезпечення від Фонду соціального страхування України.

До уваги юридичних осіб та громадських формувань!

     Доводимо до відома, що 08 червня 2021 року за №768/36390 Міністерством юстиції України зареєстровано наказ Міністерства фінансів України від 19 березня 2021 року №163 «Про затвердження Положення про форму та зміст структури власності». Наказ про структуру власності набирає чинності з 11 липня 2021 року.

"Он-лайн будинок юстиції" - сучасний засіб отримання онлайн послуг та інформації з єдиних та державних реєстрів

     Запроваджений Міністерством юстиції України онлайн-сервіс – "Он-лайн будинок юстиції" є сучасним засобом як отримання інформації з різноманітних державних реєстрів, так і забезпечує можливість подачі документів для попереднього правового аналізу документів на реєстрацію громадської організації зі статусом юридичної особи та подачі документів для державної реєстрації створення громадської організації онлайн, не звертаючись безпосередньо до центру надання адміністративних послуг або відповідного суб'єкта державної реєстрації.

Нагадуємо про необхідність подачі юридичними особами інформації про кінцевих бенефіціарних власників

      Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м.Харків) нагадує про необхідність, починаючи з 11 липня 2021 року, подачі юридичними особами державним реєстраторам інформації про кінцевих бенефіціарних власників (далі – КБВ).

29 серпня День пам'яті захисників України

     29 серпня 2021 року, за Указом Президента України Володимира Зеленського, в Україні оголошено День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

В е-лікарняному оновились причини непрацездатності

     Матеріальне забезпечення застрахованим особам по е-лікарняних необхідно оформлювати за формою заяви-розрахунку, врахувавши, що у е-лікарняного відсутня серія, але йому присвоюється унікальний номер, та в е-лікарняному оновились причини непрацездатності. У заявах-розрахунках по листках непрацездатності на паперових бланках коди причин непрацездатності залишаються без змін.